PROFIL
Med stor passion for arkitektur og byggetradition og med fokus på især den nordiske arkitektur er det mit erklærede mål at rykke grænserne for, hvordan den helt almindelige dansker opfatter arkitektur. 
Med kombinationen af en håndværksmæssig baggrund og en uddannelse som både bygningskonstruktør og arkitekt, evner jeg at skabe en naturlig sammenhæng mellem visionær arkitektur og virkelighedsnær funktionalitet. Med udpræget arkitektonisk og teknisk talent og en veludviklet kvalitetssans har jeg mulighed for at skabe velfungerende byggerier i alle skalaer baseret på klientens behov og ønsker.
Jeg skaber sanselig arkitektur, hvor funktion, æstetik og materialitet er i fokus. Min arkitektur er klar og enkel og med stor fokus på mødet/overgangen mellem de forskellige materialer, og er med til at fremhæver skønheden i detaljen samt helheden. Glæden ved et smukt rum, et særligt lysindfald, en spændende detalje eller skønne materialer skaber livskvalitet og en stemning, som gør boligen unik og oplevelsesrig. 
 Som BIM og 3D-visualiseringsekspert udnytter jeg teknologiens udvidede designmuligheder, men mestrer også blyantens friere skitsering. Jeg tegner og  projekterer altid i 3D og er i den grad  leveringsdygtig i 3D visualiseringer, BIM- og VR modeller til bedre at kunne formidle arkitekturen.
Jeg arbejder med design af nybyggede arkitekttegnede villaer og boliger, ombygning af parcelhuse, patriciervillaer, murmester villaer.
Jeg arbejder over hele landet, eller der hvor boligen skal bygges.

Du er meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak.
De bedste hilsener
Allan Trøjborg Hansen
Tegnestueindehaver - Cand. Arch. - Arkitekt MAA
Bygningskonstruktør, professionsbachelor i bygningskonstruktion
Referencer​​​​​​​
ANSÆTTELSER
2019E+N Arkitektur2017 - 2019 SPOT architecture ApS • 2015 - 2017 CEBRA architecture a/s • 2014 - 2015 AART architects 2009 - 2010 Tegnestuen Mejeriet a/s2004 - 2005 Blikkenslager2000 - 2005 PRO håndboldspiller • 2010 - ARKITEKT - ALLAN TRØJBORG
UDDANNELSE
2010 - 2015 Arkitekt, Cand. Arch MAA., Arkitektskolen Aarhus • 2005 - 2009 Bygningskonstruktører Prof.bac. , VIA Uni. College, Horsens • 1995 - 1999 Blikkenslager